Discover talent. Move business forward!
 

Programma

Discover talent. Move business forward!

Op 16 mei 2019 organiseren wij de tweede editie van de succesvolle conferentie Dance@Work in Utrecht! Opnieuw staat het samenspel tussen dans en het dagelijkse werkleven centraal. Dit jaar met het thema: Talent!

Ontdek hoe het omarmen van talent jouw collega, team en organisatie klaarstoomt voor de toekomst. Dit kan met ons gevarieerde dagprogramma (10.00-17.30) van interactieve lezingen, workshops, coachingsessies, energizers én speed-netwerksessies.

Do. Dare. Deliver!

 

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor Dance@Work 2019 is gestart!

Nu met een spetterende actie. Koop je kaartje voor 31 december 2018 en ontvang 50% korting!

 

Early Bird: 125 euro
(t/m 31 december 2018)

Regular: 250 euro
Student: 50 euro


Het interactieve dagprogramma is opgebouwd uit een:

 

verdiepend ochtendprogramma

10.00-11.00 Opening met Keynote Peter Rombouts
11.00-12.30 Verdiepende workshops
12.30-13.15 Lunch

en gevarieerd middagprogramma

13.15-14.00 Keynote Jacco van Uden
14.00-16.45 Drie gevarieerde workshopsrondes
16.45-17.30 Swingende afsluiting + borrel

 
 

Keynote

Peter Rombouts

De eerste Keynote van Dance@Work 2019 is professioneel danser en veranderkundig organisatieadviseur Peter Rombouts. Peter werd op 27-jarige leeftijd wereldkampioen Argentijnse Tango. Na deze ervaring wilde hij zijn werk als organisatieadviseur verenigen met zijn passie voor de dans.

Met het bedrijf Masters of Movement begeleidt hij nu organisaties door complexe vraagstukken om te zetten in dans, dialoog en beweging. Dit heeft hij reeds gedaan bij organisaties als Rabobank, Koninklijke DSM en Ministerie van OC&W.

 
28e07dfa-8bc7-4543-aa42-b8506cac3b1c_Fotor.jpg

Ochtendprogramma

Naast de Keynote van Peter Rombouts over hoe dans de oplossing kan zijn voor complexe vraagstukken binnen organisaties, staat het ochtendprogramma in het teken van verdiepende workshops rondom dans en talentontwikkeling. Iedere deelnemer van het ochtendprogramma kan één workshop volgen. Om te beslissen welke het beste bij jou of jouw organisatie past, kun je een keuze maken uit drie type workshops: Do, Dare en Deliver!

 

Tijden

10.00-11.00 opening + Keynote

11.00-12.30 workshops

12.30-13.15 Lunch

Verdiepende workshops

Do

Talent beweegt organisaties. Ontdek daarom de kracht van letterlijk bewegen op talent!

Landscape Margriet de rijk_3klein.png

Do:


Snelweg van hoofd naar lijf

Pieker je veel op je werk? En heb je daar nog last van als je thuiskomt na je werk? Ontdek dan in deze workshop hoe je met dans en beweging de verschuiving kan maken van hoofd naar lijf. Van gepieker naar meer ontspanning!

Dare

Krijg via dans en beweging bewustwording over het optimaal inzetten en ontwikkelen van talenten!

Foto Simone & Stephan paint.png

DARE:
Talent in actie

Door middel van spel, beweging en dans krijg je zicht op jouw eigenheid & je persoonlijke talenten. Word in deze workshop verleid om beide hersenhelften te gaan gebruiken en leer talentgericht werken vanuit hart en hoofd!

Deliver

Ontdek hoe dans ruimte geeft aan talenten in de cultuur van organisaties en teams. Laat je inspireren!

Dans_Puur op gevoel_9.jpg

Deliver:
Samen talentvol

Jij weet als geen ander waar je goed in bent. Waar jouw talenten liggen. Maar weten je collega’s dat ook al? Hoe kan je als team nog beter inspelen op elkaars talent en leren van elkaar? Ontdek dat in deze workshop en word samen talentvol!


Wij maken wekelijks een nieuwe trainer of spreker bekend. Wil je deze updates meteen ontvangen? Volg ons dan op linkedin of schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de aanwinsten voor de line-up maandelijks in jouw mailbox!

 

Keynote

 

Jacco van Uden

De tweede Keynote van Dance@Work 2019 is lector Change Management en organisatieadviseur Jacco van Uden. Na zijn studie bedrijfskunde en promotieonderzoek aan de Universiteit voor Humanistiek werkte hij als organisatieadviseur (o.a. bij Holland Consulting Group). Sinds 2013 is Jacco lector Change Management aan De Haagse Hogeschool.

Aan De Haagse Hogeschool verkent Jacco hoe we los kunnen komen van onze standaardmanieren van managen en organiseren. In die verkenning speelt kunst een heel belangrijke rol. Want wat kunnen wij organisatiemensen leren van kunstenaars?

 
20150910_Jacco van Uden_Link HHS-10.jpg

Middagprogramma

Het middagprogramma is een proeftuin. Jij krijgt de kans om meerdere kortere workshops te volgen tijdens drie workshoprondes. Zo kun je proeven van alle mogelijkheden rondom dans als werkvorm ter bevordering van talentmanagement op de werkvloer. Bovendien is dit je kans om beter kennis te maken met alle bekwame dansprofessionals tijdens vele netwerkmogelijkheden. Ook in het middagprogramma zijn de workshops verdeeld over drie types: Do, Dare en Deliver!

 

TIJDEN

13.15-14.00 Keynote

14.00-16.45 workshops

16.45-17.00 afsluiting

17.00-17.30 borrel

workshops

Do

Talent beweegt organisaties. Ontdek daarom de kracht van letterlijk bewegen op talent!

Dare

Krijg via dans en beweging bewustwording over het optimaal inzetten en ontwikkelen van talenten!

Deliver

Ontdek hoe dans ruimte geeft aan talenten in de cultuur van organisaties en teams. Laat je inspireren!

0.jpg

Do:
Zo behaal jij jouw doelen

Hoe kan dans en meer bewustzijn over je lichaam je helpen bij het bereiken van je doelen? Wat zijn ‘5-min movement tricks‘ die je overal kan toepassen om met volle energie de volgende meeting in te stappen? Ontdek het in deze workshop!

Karina 2-fb.jpg

Dare:
Alle remmen los

Weet jij wat je talenten zijn? En wat je daarmee wilt? Zet jouw talenten letterlijk in beweging en gooi jouw remmen los. Deze workshop is een speelse eye-opener over de toepasbaarheid van talenten in jouw werk en leven!

1990-2.jpg

Deliver:
Benut jullie verschillen

Teams barsten van het talent! Ontdek daarom in deze workshop hoe jij jouw talent en dat van je collega’s in kunt zetten om meer uit je team te halen. Benut de verschillen om de samenwerking juist te verrijken: op naar een talentvol team!

 
Samen2.png

Dare:
Beweeg, deel en shine

Deel jij jouw talenten? De centrale vraag van deze workshop. Niemand heeft er profijt van als jij jouw talent bij je houdt. Ook jij niet! Beweeg daarom samen met ons, geef jouw talenten de ruimte en maak ze zichtbaar!

Chantelle de Ruijter.jpg

Deliver:
talent voor beïnvloeden

Wil je ervaren hoe je met jouw lichaamstaal anderen beïnvloedt? Welke patronen in interactie er zijn en hoe je jouw lichaamstaal kunt inzetten in leiderschap en volgerschap? Mooi! Wij laten jou dat ervaren in deze workshop via dans en beweging.

 

Weet je nu al zeker dat je een workshop wilt volgen van deze toppers? Kom dan naar Dance@Work 2019 - én ontvang t/m 31 december 50% korting!