#dansvooriedereen

Hallo! 

Wij zijn Jacqueline en Sophie, twee beweeggrage duizendpoten. Het is onze missie zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met dans. En dan met name die mensen die dat misschien een beetje eng vinden... of vanwege een andere beperking geen toegang hebben tot dans. 

Na onze studies in dans- en organisatiewetenschappen én werkervaring binnen het bedrijfsleven voelde de dansstudio al snel te klein. Het besef groeide dat dans voor nog veel meer mensen van betekenis kan zijn. Bijvoorbeeld voor sedentair kantoorpersoneel! Zo ontstond ons eerste concept, Change Your Rhythm. Onder deze naam ontwikkelen wij verschillende bedrijfstrainingen die het welzijn van werknemers en hun managers bevorderen. 

De conferentie Dance@Work is ons tweede concept. Het is ontstaan vanuit de wens om managers de kans te bieden vrijblijvend te ervaren wat dans voor henzelf en hun personeel kan betekenen. Én omdat we dans op de kaart willen zetten en de werkgelegenheid voor dansers willen vergroten! Daarom spelen wij matchmaker tussen het bedrijfsleven en de danssector. 

Daarnaast hebben wij nog een droom... De droom waar het eigenlijk mee begon: een dansstudio voor volwassenen in hartje Utrecht met een focus op fysiek, mentaal en sociaal welzijn. Daarom gaat 10% van alle opbrengsten van Dance@Work en Change Your Rhythm naar het startfonds voor de studio Dance to the People die wij in 2020 willen openen. 

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Volg ons dan op Facebook of LinkedIn, of schrijf je in voor de nieuwsbrief

See you on the dancefloor!
Jacqueline & Sophie

Platform voor Dansprofessionals

Dance@Work

Onder de naam Dance@Work organiseren wij een jaarlijkse conferentie waarin managers vrijblijvend kennis kunnen maken met de innovatieve en effectieve werkwijze van dansprofessionals. Dance works, so Dance@Work!

 Trainingen voor vitale werknemers

Change Your Rhythm

Onder de naam Change Your Rhythm ontwikkelen wij trainingen voor het bedrijfsleven, met als werkvorm dans. Dit doen wij samen met een fantastisch team van dansprofessionals die zich hebben gespecialiseerd in verschillende doelgroepen, vaardigheden en dansstijlen. 

Danscentrum voor volwassenen

Dance to the People

Volwassenen moeten zich nu vaak aansluiten bij danseducatiecentra die zich met name richten op de jeugd en inflexibele abonnementsstructuren hanteren. Dat is zó vorige eeuw! Wij gaan in 2010 in Utrecht een dansstudio oprichten die aansluit bij de wensen en leefstijl van volwassenen en bijdraagt aan hun welzijn en persoonlijke ontwikkeling.


IMG_8948 (2).jpg

Organisatiewetenschapper, danseres en wereldverbeteraar. Brengt mensen graag in beweging. Eindeloos nieuwsgierig naar andere mensen, culturen en levensgeluk.

06-10717241

KAL_9946-10b.jpg

Danswetenschapper, Pilatesdocent en Yogi. Schrijft graag over de kracht van dans. Eindeloos nieuwsgierig naar gezondheid, welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

06-81838465