Ochtendprogramma

Naast de Keynote van Peter Rombouts over hoe dans de oplossing kan zijn voor complexe vraagstukken binnen organisaties, staat het ochtendprogramma in het teken van verdiepende workshops rondom dans en talentontwikkeling. Iedere deelnemer van het ochtendprogramma kan één workshop volgen. Om te beslissen welke het beste bij jou of jouw organisatie past, kun je een keuze maken uit drie type workshops: Do, Dare en Deliver!

 

Tijden

10.00-11.00 opening + Keynote

11.00-12.30 workshops

12.30-13.15 Lunch

Verdiepende workshops

Do

Talent beweegt organisaties. Ontdek daarom de kracht van letterlijk bewegen op talent!

Landscape Margriet de rijk_3klein.png

Do:


Snelweg van hoofd naar lijf

Pieker je veel op je werk? En heb je daar nog last van als je thuiskomt na je werk? Ontdek dan in deze workshop hoe je met dans en beweging de verschuiving kan maken van hoofd naar lijf. Van gepieker naar meer ontspanning!

Dare

Krijg via dans en beweging bewustwording over het optimaal inzetten en ontwikkelen van talenten!

Foto Simone & Stephan paint.png

DARE:
Talent in actie

Door middel van spel, beweging en dans krijg je zicht op jouw eigenheid & je persoonlijke talenten. Word in deze workshop verleid om beide hersenhelften te gaan gebruiken en leer talentgericht werken vanuit hart en hoofd!

Deliver

Ontdek hoe dans ruimte geeft aan talenten in de cultuur van organisaties en teams. Laat je inspireren!

Dans_Puur op gevoel_9.jpg

Deliver:
Samen talentvol

Jij weet als geen ander waar je goed in bent. Waar jouw talenten liggen. Maar weten je collega’s dat ook al? Hoe kan je als team nog beter inspelen op elkaars talent en leren van elkaar? Ontdek dat in deze workshop en word samen talentvol!


Wij maken wekelijks een nieuwe trainer of spreker bekend. Wil je deze updates meteen ontvangen? Volg ons dan op linkedin of schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de aanwinsten voor de line-up maandelijks in jouw mailbox!