Jos Peters van Mestmag.nl: "Samen dansen leidt tot meer eigenaarschap en betrokkenheid bij het werk."

dans.png

UTRECHT - Wat is de waarde van dans in organisaties? Onder andere die vraag stond centraal tijdens onze conferentie Dance@Work op 17 mei. Jos Peters van Mestmag.nl was ook aanwezig tijdens de conferentie en in dit artikel deelt hij zijn ervaringen:

"Samen dansen leert je luisterend leiderschap vorm te geven. Het verhoogt onderling vertrouwen en verbondenheid met collega’s. Het maakt je bewust van je non-verbale communicatie en die van anderen. Je lijf liegt immers nooit. Samen dansen leidt tot meer eigenaarschap en betrokkenheid bij het werk."

Benieuwd naar wat hij nog meer meegemaakt heeft? Of hoe je zelf aan de slag kan gaan om dans ook in organisaties te integreren? Lees dan nu de rest van het artikel hier!