Dance@Work 2018 volledig uitverkocht!

UTRECHT  - Wat begon met een droom om zoveel mogelijk mensen het potentieel van dansen op het werk te laten ervaren, is nu werkelijkheid geworden: morgen is het 17 mei en daarmee is de conferentie Dance@Work een feit!

Het begin, de crowdfundingscampagne

Eind januari lanceerden we een crowdfundingscampagne waarmee we Dance@Work wilden bekostigen. Want, zoals wij zelf aangaven, als start-up hadden we geen tekort aan ambitie, slechts een tekort aan funding. We uitten de wens om 2018 hét Jaar van de Dans te maken, en vanaf daar ging het alleen maar bergopwaarts.

Eind februari konden we onze crowdfundingscampagne met recht succesvol noemen. Vele mensen hadden ons gesteund en we waren twee hoofdsponsors rijker: Volkert Engelsman van Eosta en Wilma Wouters van Vitalavie.

Media over Dance@Work

Hierop volgden veel media-aandacht voor ons concept. Artikelen over ons waren te lezen in Dansmagazine en NRC next. Op de radio vertelden we over dansen op het werk bij BNR nieuwsradio en werd over ons concept gesproken op radio4. En ook het medium televisie bleef niet achter, we waren te gast bij RTV Utrecht en er werd een item over ons gemaakt op EditieNL. Deze aandacht hadden we van tevoren natuurlijk nooit durven hopen!

Community van dansprofessionals

Ondertussen waren we ook bezig om de community van dansprofessionals te versterken. Want met elkaar zetten we dans op de kaart! Dit lukte goed via onze maandelijkse netwerkborrels die elke keer weer inspirerend waren. Leuk feitje: we kregen zelfs bezoek van dansprofessionals uit ons buurland België.

Conferentie Dance@Work

Achter de schermen kreeg het programma van Dance@Work ook steeds meer vorm. En wat zijn we trots op het uiteindelijke programma en de line-up. De trainers die er morgen zullen staan, zijn namelijk stuk voor stuk kanjers.

The end, uitverkocht

En alsof dit allemaal nog niet genoeg reden tot feest is, kwam deze week ook de kers op de taart: we zijn volledig uitverkocht! Ik denk dat we met recht kunnen zeggen dat het gelukt is:

2018 is hét Jaar van de Dans!

See you on the dancefloor :)
Sophie & Jacqueline