Energizer tijdens de pauze van Dance@Work: de Lunch Beat!

UTRECHT - Dance@Work zou zijn naam geen eer aandoen als wij tijdens de pauze niet zouden zorgen voor een energieke en dansante onderbreking: de Lunch Beat! Kom dansen van 15.15 tot 15.45 uur met DJ en trainer Horst Timmers onder het genot van thee & koffie.


Horst Timmers _ Dance at Work zw.jpg

Lunch Beat

De Lunch Beat: een energieke danspauze waarin plezier en verbinding voorop staan. Doe mee en ervaar hoe Horst groepen fysiek en mentaal los kan laten komen.

 

Dansprofessional: Horst Timmers

Met zijn achtergrond in etnomusicologie brengt Horst Timmers als DJ mensen in beweging op muziek. Dat doet hij op een zeer bijzondere plek: in organisaties. Want het is zijn passie om mensen die samenwerken te verbinden en speelsheid, plezier en lef weer op de werkplek terug te krijgen!