Keynote Dance@Work bekend: Eldridge Labinjo

Het belang van lichaamsbewustzijn!

UTRECHT - De Keynote van Dance@Work is niemand minder dan Eldridge Labinjo - danser, coach en doorgewinterd spreker. Eldridge staat al meer dan 30 jaar op het podium. Eerst als danser bij vooraanstaande Europese dansgezelschappen (waaronder Scapino Ballet Rotterdam), daarna als spreker. Eldridge is expert op het gebied van (non-verbale) communicatie en inspireert anderen als pitch en presentatie trainer. Hij studeerde onder andere NLP en Strategic Intervention. Tot zijn klanten behoren bekende politici, universiteiten en grote corporaties.

Integrating dance into an office is like bringing Leonardo DaVinci into a classroom, everything becomes a journey of discovery and wonder, with countless possibilities!
— Eldridge Labinjo

eldridge_2015_01.png

Keynote: het belang van lichaamsbewustzijn

Vanuit zijn ruim 30 jaar ervaring als professionele performer, creative thinker en trainer maakt Eldridge jullie tijdens zijn Keynote deelgenoot van het samenspel tussen dans en organisaties, met zijn verhaal...

... hoe dans & beweging van toegevoegde waarde kan zijn voor de verbinding met jezelf en met anderen.
... hoe lichaamsbewustzijn ervaringen van stress en angst kan voorkomen en verminderen.
... hoe movefulness zorgt voor weerbaarheid en welzijn. 

Mis dit niet en ben er ook bij op 17 mei tijdens Dance@Work!