Alles wat je wil weten over het speed-netwerken tijdens de gezonde borrel!

IMG_6188.png

UTRECHT - Dance@Work staat voor verbinding en daarom grijpen we elke kans aan om zoveel mogelijk mensen met elkaar in contact te brengen op 17 mei. Vandaar dat wij onze gezonde borrel aan het eind van de middag combineren met een speed-netwerksessie.


Wat is een speed-netwerksessie?

Tijdens een speed-netwerksessie vindt er een korte, maar krachtige uitwisseling plaats van informatie. Op basis van een vooraf gestelde vraag. Als deelnemer van Dance@Work spreekt dans op het werk jou aan, maar dat neemt niet weg dat je nog met vragen rond kan lopen. Die kun je tijdens deze sessie gericht stellen aan de juiste dansprofessional.


Hoe gaat dat in zijn werking?

Loop je bijvoorbeeld nu al rond met een specifieke uitdaging op je werk en zoek je de juiste dansprofessional voor dit probleem? Of wil je meer te weten komen over een workshop die je niet kan volgen? Stuur je vraag naar ons in en dan koppelen wij jou op 17 mei aan de juiste dansprofessional!

Komen er op de dag zelf vragen in je op? Heb je bijvoorbeeld meegedaan met een workshop en wil je weten hoe dat binnen jouw organisatie vervolg kan krijgen? Geen probleem. Tijdens de netwerksessie koppelen we ook jou aan de juiste dansprofessional!