Vierde trainer conferentie bekend: Merijn Oudheusden

UTRECHT - Tijdens de conferentie komt ook deze ervaren trainer een workshop geven: Merijn Oudheusden. Merijn Oudheusden is oprichter van Diamatrix - Teamspirit Dance Workshops in organisaties; Oprichter en Co-directeur van de Biodanza school Utrecht; Docent Dansexpressie en Klinisch Psycholoog. Zijn 20 jaar ervaring in binnen en buitenland als dansworkshop facilitator past hij nu toe in zijn Teamspirit Dance Workshops voor organisaties.

Dans is mijn passie. In groepen beweeg ik me als een vis in het water.
— Merijn Oudheusden

Voor Dance@Work gaat hij een workshop geven die betrekking heeft op wat wij het 'sociale welzijn' noemen: hoe kunnen beweging en dans bijdragen aan flexibele teams, werkgeluk en verbinding op de werkplek. 


Merijn zal tijdens Dance@Work deze workshop geven:
Vorm wendbare teams

Het flexibel en behendig omgaan met een snel veranderende markt leidt tot steeds meer multidisciplinaire en zelfsturende 'Agile' teams. Deze overgang is niet altijd even makkelijk. Krijg in deze workshop handvatten over hoe teams begeleid kunnen worden in hun proces van openstaan voor dynamische veranderingen zonder dat ze hun stabiele basis van onderling vertrouwen verliezen.