Alles wat je wil weten over de danscoachsessies van Dance@Work

UTRECHT - Tijdens Dance@Work worden er ook danscoachsessies gegeven door ervaren danscoaches. Lees hier alles wat je wil weten over de individuele danscoachsessies, de groepssessie en deze toppers: Jolanda Spies, Chantal Clarijs, Corelle Strikker, Caroline Renette & Jeanette Slager.


Wat is danscoaching?

Iedereen weet wat een coach doet, maar een danscoach....dat is nieuw! Danscoaching zorgt ervoor dat je uit je hoofd en in je lichaam komt door je hele lijf in het coachingsproces te betrekken. Je gebruikt je lichaam als instrument om via dans en beweging onbewuste patronen of gedrag helder te maken. Daarmee wordt je bewustzijn vergroot en kunnen nieuwe verworven inzichten direct verankeren in je lichaam. Én juist dat maakt danscoaching een hele krachtige vorm van coaching!

 

De danscoaches

Jolanda Spies: HR Business Partner voor het MKB, trainer en danscoach. Altijd in beweging, betrokken, open, geduldig en enthousiast. In het contact puur, zonder poeha. Haar bedrijf: Talent Advies.

Chantal Clarijs: Ik coach mensen en teams die willen leren hoe ze gevoel, intuïtie en innerlijke wijsheid kunnen gebruiken in leven & werk. Met als resultaat meer verbinding met zichzelf en mensen om hen heen. Haar bedrijf: Puur op gevoel

Corelle Strikker: Als life- & danscoach zet ik jouw letterlijk en figuurlijk in beweging. Door een betere balans tussen lichaam en geest krijg je meer bewustwording, meer zelfvertrouwen en minder stress. Haar bedrijf: Corelle Coaching.

Caroline Renette: ‘Welke beweging wil jij maken?’ Als danscoach ben ik erg geïnteresseerd in het antwoord op die vraag. En dat antwoord kan alleen jouw lichaam geven. Hoe? Door te bewegen! Direct, krachtig en effectief. Haar bedrijf: Op eigen wijze.

Jeanette Slager: Coach & Businesspartner voor Executive en Professional. Begeleider van zakelijke- en persoonlijke veranderingsprocessen. Mijn motto: zaken veranderen pas als jij het in beweging zet! Haar bedrijf: Image-inn Coaching & Consultancy.

 

Danscoachsessies Dance@Work

Tijdens Dance@Work kun jij danscoaching ervaren. Meld je aan voor een individuele coachingsessie of ervaar danscoaching in een groep. Alles sessies zijn inclusief voor- en nabespreking.

  • Individuele coachingsessies: Op basis van jouw vooraf doorgegeven coachingsvraag krijg je gerichte bewegingsopdrachten en met hulp van de feedback van de coach kun je snel tot verdieping komen en inspiratie krijgen om het anders te doen. Er zijn in totaal drie plekken. Tijden: 14.00-15.00, 14.30-15.30 & 15.30-16.30
  • Groepssessie: In de groepssessie 'landen in je lijf' ga je vanuit beweging ervaren, ontdekken en spelen met jouw variaties in beweging. Dit helpt je om te landen in je lijf en verbinding te maken met je hart, gevoel, wensen en dromen. Kortom: met jezelf. Er zijn in totaal tien plekken! Tijd: 16.00-17.00