Laatste trainer conferentie bekend: Esther Arends

UTRECHT - Met de aankondiging van deze dansprofessional en topper, Esther Arends, zijn alle trainers die een workshop komen geven tijdens Dance@Work bekend. En wat een geweldige lijst is het geworden! Esther Arends is lichaamsgericht docent, trainer, coach en de grondlegger en auteur van de methode ‘Reis door het Lichaam’. Ze is afgestudeerd B.A. social worker en gecertificeerd docent in de Nia™ technique. Haar achtergrond ligt in de psychiatrie, jeugdzorg en het primair onderwijs. Haar ervaringen en trainingen in persoonlijke ontwikkeling en dans hebben haar geïnspireerd het bedrijf Embodiment of Self op te richten. Ze is tevens werkzaam als trainer bij Change Your Rhythm.

Mijn passie is het begeleiden van mensen in het thuiskomen in hun lichaam en de belichaming van hun authenticiteit.
— Esther Arends

Voor Dance@Work gaat ze een workshop geven die betrekking heeft op wat wij het 'fysieke welzijn' noemen: hoe kunnen beweging en dans bijdragen aan preventie van fysieke klachten, meer energie op het werk en een verhoogd lichaamsbewustzijn?


Esther zal tijdens Dance@Work deze workshop geven:
Ondervang fysieke klachten

Het lichaam is intelligent. Alleen op kantoor zijn we zo gefocust op het hoofd dat we ons lichaam vaak vergeten. Zonde. Het negeren van je lichaam kan namelijk leiden tot fysieke klachten. Tijd om hier verandering in te brengen! Ontdek daarom tijdens deze workshop hoe je jouw lichaam weer centraal kan zetten. Door te luisteren naar wat je lichaam communiceert, leer jij om fysieke klachten te ondervangen en ervaar je meer comfort, energie en plezier in je werk.