Netwerkborrel Dance@Work op 18 april. Thema? Ontspanning!

https_%2F%2Fcdn.evbuc.com%2Fimages%2F38226658%2F190535879800%2F1%2Foriginal.png

Dance to the People organiseert netwerkborrel voor alle (geïnteresseerde) dansprofessionals!

UTRECHT - In de aanloop naar de conferentie Dance@Work verkennen we met de maandelijkse netwerkborrels de thema's van de conferentie samen dieper. Woensdag 18 april organiseren we een 'Ontspanning' bijeenkomst, waarbij de focus ligt op dans en fysiek welzijn. Oftewel, hoe draagt dans bij aan de fysieke fitheid en gezondheid van kantoorpersoneel? Hoe zorgt dans voor meer lichaamsbewustzijn? Of hoe helpt dans lichamelijke spanning los te laten? En welke energizers kun je doen op kantoor? Houd jij je als dansprofessional met deze thema's bezig? Of ben je simpelweg nieuwsgierig naar het werk van je danscollega's? Kom dan 18 april naar de netwerkborrel van Dance@Work!!

Datum: 18 april
Tijd: 15.00-17.30
Locatie: Studio Patricia, Weg naar Rhijnauwen 3 in Utrecht
Prijs: €10,-


Programma

va 14.45

Deuren open

15.00 - 15.30

Energizer van Change Your Rhythm

15.30 - 16.15

Mini-workshop door Esther Arends

16.15 - 17.00

Mini- workshop door Karin Meijer & JanAlbert van Meggelen

va 17.00             

BorrelEsther Arends

Met Esther Arends gaan we dansen en tekenen. We doen oefeningen die onderdeel zijn van de door haar ontwikkelde lesmethode Reis door het Lichaam: Een creatief programma waarin educatie, mindfulness, beweging, dans, yoga en tekenen elkaar ontmoeten ter bevordering van het lichaamsbewustzijn, zelfbewustzijn en de eigenwaarde bij kinderen in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar. Ze is nu deze methode aan het herschrijven voor volwassenen.

Meer weten? Ga naar Reis door het Lichaam

Karin & JanAlbert

Karin Meijer en JanAlbert van Meggelen geven een mini workshop Biodanza. Biodanza is er voor iedereen die (meer) plezier en ontspanning in zijn of haar leven wil. Iedere oefening heeft een bepaalde intentie met speciaal daarbij passende muziek. Je wordt uitgenodigd om van binnenuit op jouw manier te bewegen.

Meer weten? Ga naar de website van Biodanza Apeldoorn