Netwerkbijeenkomst Dance@Work op 13 juni. Thema? Ontspanning!

IMG_6199 (2).JPG

Dance to the People organiseert netwerkborrel voor alle (geïnteresseerde) dansprofessionals!

UTRECHT - Vanuit Dance to the People zien wij het als onze missie om dansprofessionals met elkaar te verbinden. Vandaar dat wij netwerkborrels organiseren waarin we elkaar leren kennen, van elkaar kunnen leren en mooie dingen kunnen laten ontstaan. Alles om de danscommunity te versterken!

Op woensdag 13 juni zal de laatste bijeenkomst voor de zomer plaatsvinden met het thema Ontspanning. Tijdens deze bijeenkomst ligt de focus op dans en fysiek welzijn. Oftewel, hoe draagt dans bij aan de fysieke fitheid en gezondheid van kantoorpersoneel? Hoe zorgt dans voor meer lichaamsbewustzijn? Of hoe helpt dans lichamelijke spanning los te laten? En welke energizers kun je doen op kantoor? Houd jij je als dansprofessional met deze thema's bezig? Of ben je simpelweg nieuwsgierig naar het werk van je danscollega's? Kom dan 13 juni naar de netwerkborrel van Dance@Work!!

Datum: 13 juni
Tijd: 15.00-17.30
Locatie: Studio Patricia, Weg naar Rhijnauwen 3 in Utrecht
Prijs: €10,-


Programma

va 14.45

15.00 - 15.10

15.10 - 15.50

15.50 - 16.40

16.40 - 17.00

va 17.00             

Deuren open

Thematische opening met korte energizer van Change Your Rhythm

Mini-workshop door Clarissa Mainzer

Mini-workshop door Karin Meijer & JanAlbert van Meggelen

Brainstorm: next level?

BorrelClarissa Mainzer

Clarissa Mainzer danst al van jongs af aan. Ze ontdekte Nia in 2011 en wist eigenlijk meteen dat ze les wilde geven in deze fascinerende fusion dance work-out. Op 13 juni geeft ze de mini playshop Nia. Hierin ga je een afwisselende mix van dans-, vechtkunsten met een vleugje mindfullness en yoga ervaren. Plezier met bewegen staat voorop en daarbij luister je naar jouw unieke lichaam. Nia spreekt allerlei energieën aan die we in ons hebben en die speels en soms ook met power geuit mogen worden.

Meer weten? Ga naar Dans met Clarissa

Karin & JanAlbert

Karin Meijer en JanAlbert van Meggelen geven een mini workshop Biodanza. Biodanza maakt plezier en passie in je wakker en heeft tegelijkertijd een ontspannende werking op je lichaam en geest. Tijdens de mini workshop maak je, door middel van beweging en muziek, vanuit je hart verbinding met jezelf en de ander. Iedere oefening heeft een bepaalde intentie met speciaal daarbij passende muziek. Je wordt uitgenodigd om van binnenuit op jouw manier te bewegen.

Meer weten? Ga naar de website van Biodanza Apeldoorn