Volgende trainers conferentie bekend: Jos & Dominique Dolstra

UTRECHT - Wij zijn blij dat we weer zulke goede trainers aan ons lijstje toe mogen voegen voor Dance@Work: Dominique Dolstra & Jos Dolstra. Jos Dolstra is oprichter van het Body & Mind Language Instituut (BMLI), een HBO geaccrediteerde coach opleiding. BMLI gaat uit van de relatie tussen lichaamshouding en levenshouding. Dominique Dolstra is BML trainer en tevens afgestudeerd in Bestuurskunde en Organisatie psychologie. 

Wij zetten beweging in om thema’s die spelen in organisaties te duiden en bespreekbaar te maken.
— Jos & Dominique Dolstra

Voor Dance@Work gaan zij een workshop geven die betrekking heeft op wat wij het 'mentale welzijn' noemen: hoe kan beweging en dans bijdragen aan de ontwikkeling van jouw persoonlijke leiderschap, jouw reflectieve vermogen en jouw manier van (non-verbaal) communiceren.


Jos & Dominique zullen TIJDENS DANCE@WORK DEZE WORKSHOP GEVEN:
Manage jouw leiderschap

Hoe geef jij leiding? Datgene wat we gewend zijn te doen, zetten we als leidinggevende ook vaak als voorkeur in. Daar staan we tijdens deze workshop bij stil. Niet alleen vanuit een dialoog, maar juist vanuit beweging en het zelf ervaren. We bieden ruimte aan andere manieren van leidinggeven, zodat jij jouw palet aan mogelijkheden kan verbreden en je potentie kan vergroten.