#1 duurzame ondernemer & onze hoofdsponsor: Volkert Engelsman

Hoofdsponsor: Volkert Engelsman van Eosta

UTRECHT  - Wij zijn ontzettend blij en vereerd dat we kunnen aankondigen dat onze eerste hoofdsponsor niemand minder is dan de #1 van de Trouw Duurzame 100: Volkert Engelsman.

Volkert Engelsman richtte in 1990 Eosta BV op met de intentie om de consument transparantie te bieden over de groente- en fruithandel en tegelijkertijd hen ook de meerwaarde te laten zien van biologische landbouw. Met succes! Want jaar na jaar slepen ze prijzen in de wacht op het gebied van duurzaamheid én zijn ze koploper in het duurzaam maken van onze voedselindustrie.

Hoe Volkert en Eosta dat voor elkaar hebben gekregen? Met hun drie kernwaarden: Deliver, Dance en Differentiate. Zoals ze vanuit Eosta zelf uitleggen:

...een verantwoordelijke prestatie (Deliver) komt voort uit samenwerking en co-creatie (Dance). Een effectieve samenwerking (1 + 1 = 3) begint met het vermogen tot zelfreflectie en het kunnen onderscheiden van het wezenlijke en authentieke verhaal van de ander (Differentiate).
— Eosta

Partnerschap: a match made through dance!

Met 'dans' als een van hun kernwaarden is het geen wonder dat Eosta en Volkert onze conferentie Dance@Work willen steunen. Want voor verandering moet je samenwerken, met elkaar dansen. Hoe beter dan door letterlijk dans als middel in te zetten? 

Dans zorgt voor verbinding, betere (non-verbale) communicatie en samenwerking. En wij leveren het bewijs, want het is dankzij dans dat Dance@Work een samenwerkingspartner heeft gevonden in Eosta!

 

Wil jij net zoals Volkert en Eosta onze conferentie Dance@Work steunen?
Aarzel dan niet, steun onze crowdfundingscampagne en word ook hoofdsponsor van Dance@Work!

Sophie VerdaasdonkComment