Onze tweede hoofdsponsor: Wilma Wouters & Vitalavie

Wilma profielfoto zw.jpg

Hoofdsponsor: Wilma Wouters van Vitalavie

UTRECHT - Vandaag mogen we weer iets heel bijzonders bekend maken: we hebben een tweede hoofdsponsor gevonden voor onze conferentie Dance@Work en wel in niemand minder dan Wilma Wouters van Vitalavie

Wilma heeft als levensmotto: "Bewegen kan altijd"! Geen wonder dat ze oprichter is van een bedrijf dat daar geheel op gericht is: "Vitalavie brengt organisaties en medewerkers blijvend in beweging!" en daar kunnen wij het vanuit Dance@Work natuurlijk niet meer dan mee eens zijn.

Wij zien vitaliteit als dé onderscheidende factor!

Wij geloven dat de medewerkers het belangrijkste kapitaal vormen in een organisatie en dat investeren in vitaliteit een hogere productiviteit en dus meer rendement oplevert. Wij werken daarbij doel- en resultaatgericht, zowel op organisatieniveau als op medewerker niveau.
— Vitalavie
logo Vitalaie.png

Partnerschap Vitalatie & Dance@Work

Met de samenwerking tussen Vitalavie & Dance@Work hebben twee organisaties die gedreven worden door beweging en theater elkaar gevonden. Want vanuit Vitalavie brengen ze vitaliteit ook op een unieke manier onder de aandacht en wel door hun interactieve theater Fief & Fit!

Wilma over het partnerschap: "Wij denken dat dans en muziek een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de inzetbaarheid van medewerkers. Wij staan altijd open voor nieuwe trends en omarmen dit initiatief. Dansen op het werk. Laten we dat vooral gaan doen!"

 

Benieuwd naar wat dans en beweging op het werk voor je kan betekenen?
Aarzel dan niet en koop tickets voor de conferentie Dance@Work op 17 mei!