Derde trainer conferentie bekend: Lia Bolte

UTRECHT - De derde topper die bij ons op de conferentie een workshop gaat geven, is niemand minder dan Lia Bolte. Lia Bolte begon als danseres bij het NDT. Momenteel werkt ze met passie als actrice, coach en trainer aan Persoonlijk leiderschap. Ze begeleidt mensen in cultuur & verandertrajecten binnen organisaties vanuit de principes van Play: presence, leap in, adaptiveness, yes and en impact! Ook is ze werkzaam als trainer bij Change Your Rhythm.

Dans brengt je in contact met jouw essentie, vanuit je kern kun je wezenlijk contact met de ander maken
— Lia Bolte

Voor Dance@Work gaat ze een workshop geven die betrekking heeft op wat wij het 'sociale welzijn' noemen: hoe kunnen beweging en dans bijdragen aan teamspirit, werkgeluk en verbinding op de werkplek. 


Merijn zal tijdens Dance@Work deze workshop geven:
INSPIREER JOUW TEAM

Organisaties zijn continue in verandering. Reorganisaties volgen elkaar in een steeds hoger tempo op. Van jou wordt verwacht dat je flexibel meebeweegt, ook al wissel je vaak van team en/of werkzaamheden. Dat is vaak niet makkelijk. Je wilt samen met je (nieuwe) team van toegevoegde waarde zijn. Ontdek tijdens de workshop hoe je flexibel kunt schakelen tussen leiden en volgen, hoe je kunt samenwerken in wisselende teams én hoe je geïnspireerd kunt blijven en anderen inspireert!

Sophie VerdaasdonkComment