Tweede trainer conferentie bekend: Inéz van Heijningen

UTRECHT - Wij zijn erg blij dat we onze volgende trainer op de conferentie bekend kunnen maken: Inéz van Heijningen! Inéz is afgestudeerd danstherapeut. Haar achtergrond ligt in de geestelijke gezondheidszorg waar ze onder andere heeft gewerkt met volwassen in de verslavingszorg, psychosezorg en langdurige zorg. Ook begeleidt ze jongeren met problematieken rondom hun sociale-emotionele ontwikkeling en werkt ze bij Change Your Rhythm.

Dans en beweging zijn voor mij manieren om meer bewustzijn te creëren bij een individu.
— Inéz van Heijningen

Voor Dance@Work gaat ze een workshop geven die betrekking heeft op wat wij het 'mentale welzijn' noemen: wat voor effect heeft beweging en dans op ervaringen van stress, work/life balans en autonomie op de werkplek.


Inéz zal tijdens Dance@Work deze workshop geven:
Voorkom een burn-out

Burn-out is beroepsziekte nummer 1 in ons kikkerlandje... Gelukkig is hier preventief veel aan te doen, zolang je maar in beweging komt! Ontdek tijdens deze workshop hoe je door middel van dans en beweging ervaringen van stress, spanning en angst in je lijf bijtijds kan opmerken en leer manieren om er op de werkplek mee om te gaan. Kom meer te weten over jouw grenzen en voorkom een burn-out!