Trainer 'Do' in ochtendprogramma Dance@Work bekend: Margriet de Rijk

Landscape Margriet de rijk_3.png

UTRECHT - Aan de line-up van het ochtendprogramma van Dance@Work 2019 kunnen we nu ook adviseur, lichaamsgericht coach en danseres Margriet de Rijk toevoegen. Zij gaat tijdens de conferentie de workshop Snelweg van hoofd naar lijf geven. Kom hier meer te weten over Margriet en haar workshop.


Workshop Dance@Work: Snelweg van hoofd naar lijf!

Pieker je veel op je werk? En heb je daar nog last van als je thuiskomt na je werk? Dit is een workshop waarin je ervaart hoe je d.m.v. dans/beweging en het inzetten van je lichaam de verschuiving kan maken van hoofd naar lijf. Daar waar je talent huist, om van daaruit het zo krachtig mogelijk naar buiten te brengen. 

Van denken en gepieker via waarnemen, naar meer rust en van daaruit naar een pure vorm van waar jij sterk in bent. Je gaat na deze workshop naar huis met praktische handvatten die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Een workshop met een hoog pleziergehalte waarbij niks fout is

Ochtendprogramma van 11.00-12.30 in categorie: Do!


No Body Lies
— Margriet de Rijk
Margriet de Rijk Dance@work klein.jpg

Margriet de Rijk

Margriet de Rijk, een dansprofessional uit Rotterdam. Beweging! Iedereen doet het, iedereen is het, iedereen heeft het. En soms is er hulp bij nodig om in beweging te komen of om een koers te bepalen. Beweging, het is naast mijn leven ook mijn vak! Van de dansacademie zo het podium op en daarnaast al vlot begonnen met lesgeven. Ik wilde meer met mensen werken. Wat dans mij brengt, deel ik graag met anderen. Tevens ben ik werkzaam vanuit mijn coachingspraktijk LoodZ Rijk Leven. Daar kan je terecht voor individuele coachingssessies. Ook zit ik o.a. intern bij een Hogeschool Rotterdam met een adviestraject werkdrukvermindering. Ik heb ervaring met een zeer breed publiek. Jong, oud, wie niet stil kan zitten en wie graag zit. Ik werk in opdracht van oa. Normal Difference Mind Health Project, het Ministerie van FinanciĆ«n, Erasmus School of Economics en  Wijkpastoraat het Oude Noorden Rotterdam. Samen met Yannick Wagenaar heb ik een dansschool hartje Rotterdam, 010 DANCE Programm.


Benieuwd hoe Dans en beweging ervoor gaan zorgen dat jij in je talent staat? Volg dan de workshop van Margriet tijdens Dance@Work - en geniet t/m 31 december nog van 50% korting!