Opnieuw trainer ochtendprogramma bekend: Chantal Clarijs

Dans_Puur op gevoel_9.jpg

UTRECHT - Yes, weer een topper bekend als Trainer van Dance@Work 2019: Chantal Clarijs. Tijdens het ochtendprogramma van Dance@Work gaat zij de workshop Samen talentvol verzorgen. Kom meer te weten over deze workshop en haar achtergrond in communicatie en danscoaching.


Workshop Dance@Work: Samen talentvol!

Jij weet als geen ander waar je goed in bent. Waar jouw talenten liggen. Maar hebben je collega’s dat ook al ontdekt? Hoe kan je als team nog beter inspelen op elkaars talent en leren van elkaar? Tijdens Dance@Work daagt Chantal in haar workshop jou uit om deze vragen te beantwoorden. Kom dus naar haar workshop en word samen talentvol!

N.B. Deze workshop is niet alleen bedoeld voor collega’s of teams. Iedereen deelnemer krijgt praktische tools mee die binnen het eigen team of op de eigen werkplek toegepast kunnen worden.

Ochtendprogramma van 11.00-12.30 in categorie: Deliver!


0.jpg
Er ligt een uitdaging op de werkvloer. We zetten ons denken op 1 en nemen onze beslissingen op basis van metingen, data en analyse. Als we ons realiseren dat we met denken alléén niet verder komen, zien we dat er nog een wereld te winnen valt. Dansen zonder opgelegde passen is als brainstormen met je lijf. Door de beweging te laten ‘praten’ krijgen we een heel nieuw zicht op de aanpak van onze problemen. Er ontstaat een andere dynamiek door op een lichaamsgerichte manier gespreksonderwerpen te ervaren, waar te nemen en te voelen. Combineer dat met een rationele benadering en het scala van mogelijkheden wordt direct aanzienlijk vergroot. Dát versterkt pas werkelijk de slagkracht van een team.
— Chantal Clarijs

Chantal Clarijs

Chantal is een beweeglijke health lover; ze staat voor een zo zuiver en puur mogelijk leven van binnenuit. Dans is voor haar dé manier om contact te maken en expressie te geven aan wat leeft in haar innerlijke wereld. Al van jongs af aan staat ze op de dansvloer; ze werd op haar 19e Nederlands kampioen Ballroomdansen en reisde vervolgens als danser en docent Argentijnse Tango de wereld over. Vanuit haar eigen ervaringen heeft ze een grote liefde ontwikkeld voor het vak van danscoach die ze graag deelt met anderen als trainer, coach en ceremonieleider bij Ecstatic Dance. Tot 2014 werkte ze als communicatieprofessional in de zakelijke dienstverlening en culturele sector om daarna met het oprichten van haar praktijk Puur op gevoel Coaching haar missie uit te gaan dragen: de werelden van denken & voelen bij elkaar te brengen. Waarmee mensen hun volle potentieel kunnen benutten.

Chantal Clarijs brengt met haar kenmerkende zachte resultaatgerichte benadering mensen en teams letterlijk in beweging. Ze daagt uit om dat wat vast zit of stilstaat te activeren en laat talenten naar boven komen. Daarvoor gebruikt ze de kracht van dans en maakt ze wakker wat iedereen bezit: het zelflerend vermogen van het lichaam. Chantal heeft een natuurlijk talent om snel een veilige omgeving te creëren, zodat spanning en scepticisme plaatsmaken voor een open en geïnteresseerde houding. Waarmee er ruimte ontstaat om te verkennen, ontdekken, problemen op te lossen en te ontwikkelen als persoon. 


Benieuwd hoe teams samen talentvol kunnen zijn en wat jij daarin kan betekenen? Volg dan de workshop van CHantal tijdens Dance@Work - en geniet t/m 31 december nog van 50% korting!