Trainers ochtendprogramma: Simone Kleinlooh & Stephan Marchant

Foto Simone & Stephan.jpg

UTRECHT - Ook de volgende Trainers van Dance@Work 2019 zijn bekend: Simone Kleinlooh & Stephan Marchant. Tijdens het ochtendprogramma van Dance@Work gaan zij de workshop Talent in actie verzorgen. Kom meer te weten over deze workshop en hun achtergrond in danstherapie en HR.


Workshop Dance@Work: talent in actie!

Tijdens Dance@Work dagen Simone & Stephan jou uit met hun workshop ‘Talent in actie’ om via beweging jouw sterktes te ontdekken. In het bedrijfsleven ligt veelal de nadruk op de cognitieve linkerhersenhelft die o.a. staat voor actief en logisch nadenken, keuzes maken en multitasking. Er is doorgaans minder aandacht voor de emotionele rechterhersenhelft die o.a. je creativiteit, verbeelding en je talenten aanstuurt. Dit verwaarlozen kan leiden tot desinteresse, vermoeidheid en op termijn burn-out. Voldoende zintuiglijke ervaringen (zoals dansen) dragen bij tot meer verbinding tussen beide hersenhelften en creëren energie, inspiratie & piekervaringen. In deze workshop gaan deelnemers dit alles op een laagdrempelige en ontspannen manier ervaren. De eigen kwaliteiten en talenten worden al bewegend en dansend zichtbaar. De deelnemers gaan aan het einde van de workshop naar huis met concrete tools om talentgericht te werken vanuit hart én hoofd.

Ochtendprogramma van 11.00-12.30 in categorie: Dare!


Dance@work_Foto Simone.jpeg

Simone Kleinlooh

Simone Kleinlooh is dansdocente, danstherapeute en programmaleider van de Master Danstherapie Codarts in Rotterdam. Internationaal geeft zij trainingen aan professionals waarbij beweging en dans het middel zijn om veranderingsprocessen in gang te zetten. Overtuigend communiceren en leidinggeven, creativiteit aanboren en meer balans tussen hoofd en hart vinden voor het individu binnen organisaties zijn hierbij belangrijke speerpunten. Simone bezit de gave om deelnemers plezierig te begeleiden naar ‘oncomfortabele zones‘ met als motto: “Great things never come from comfortzones!”


Al dansend vinden er complexe cognitieve processen plaats; een bottom-up benadering die per uitstek geschikt is voor zelfontwikkeling en groei. Iedereen kan leren zich prettig te voelen in zijn of haar lijf. Dans kan je dan in een staat van flow brengen waardoor talenten aan de oppervlakte komen en deze direct vorm en richting krijgen in beweging. Bewustwording, krachtige besluitvorming en actie vinden dan plaats met lijf én hoofd
— Simone Kleinlooh
Als we met elkaar praten, doen we dat grotendeels vanuit onze eigen denkkaders. Ga je samen dansen, dan ontmoet je elkaar voorbij het denken. De taal van het lichaam is de meest universele taal die er bestaat én bovendien is het ook een heel eerlijke taal. Ons lichaam liegt nooit. Dans en beweging is dan ook een krachtige katalysator voor groei en verandering.
— Stephan Marchant

Stephan Marchant

Stephan Marchant is een creatieve vernieuwer met een passie voor mensen, beweging en playfulness. Hij houdt ervan mensen letterlijk & figuurlijk in beweging te brengen. Stephan werkt enerzijds als HR-adviseur bij de Vlaamse overheid waar hij initiatieven coördineert van talentgericht werken, waarderend onderzoek, vernieuwende leervormen en artistieke interventies. Anderzijds is hij reeds jaren actief als creatief procesbegeleider en dans- & bewegingstherapeut binnen zijn eigen vereniging zonder winstoogmerk (VZW) Move2Create waar hij dans en beweging inzet voor menselijke verbinding en groei. 

DSC_7236.jpg

Wil je niet missen hoe Simone & Stephan jou de actie geven om je eigen talent te ontwikkelen? Kom dan naar Dance@Work - en geniet t/m 31 december nog van 50% korting!