Word jij trainer van Dance@Work 2019?

IMG_7524 (1).png

Houd jij je als trainer, coach, docent of wetenschapper bezig met dans? Heb jij de missie om het bedrijfsleven met de danswereld te verbinden? En kan je dit vormgeven in een mooie workshop? Dan is trainer worden op Dance@Work 2019 iets voor jou! Dans integreren in organisaties gaat namelijk niet van de ene op de andere dag. Zeker niet als je er alleen voor staat… Daarom bieden wij alle dansprofessionals een platform om deze missie samen te volbrengen. Klinkt dit je als muziek in de oren? Stuur ons dan jouw idee voor een workshop toe en wie weet word jij trainer van Dance@Work 2019 op 16 mei!

Deadline voor insturen: 24 oktober 2018


HOE WORD IK TRAINER?

Denk goed na over een workshop en pitch ons jouw idee! Dit doe je door op onderstaande button te klikken en het formulier in te vullen. Wij nemen vervolgens contact met je op om je beter te leren kennen en te kijken of we jouw workshop een plek kunnen geven op Dance@Work 2019. Let op: vul het formulier vóór 24 oktober in!

WAAR MOET MIJN WORKSHOP AAN VOLDOEN?

TALENT! Dat is het hoofdthema van Dance@Work 2019. Alle workshops moeten daarom ingaan op hoe je talenten kan ontwikkelen, stimuleren en ontplooien via dans. Bovendien moet jouw workshop gericht zijn op het fysieke, mentale of sociale welzijn van werknemers en organisaties.