Eerste trainer conferentie bekend: Claudia Kratzheller

UTRECHT - Wij zijn erg blij dat we onze eerste trainer voor de conferentie bekend kunnen maken: Claudia Kratzheller! Claudia heeft jarenlange ervaring met het overbrengen van lichaamsbewustzijn en presence aan mensen in het bedrijfsleven. Dit doet ze met haar eigen bedrijf Body-Linguistics vanuit haar achtergrond als yoga therapeut en tangodocent. Ook werkt ze als cross-cultural leiderschaps coach voor het Executive Performance Training (EPT). 

Presence is my passion and my profession!
— Claudia Kratzheller

Voor Dance@Work gaat ze een workshop geven die betrekking heeft op wat wij het 'fysieke welzijn' noemen: hoe kunnen beweging en dans bijdragen aan preventie van fysieke klachten, meer energie op het werk en een verhoogd lichaamsbewustzijn? Hieronder de uitleg van haar workshop die in het Engels gegeven zal worden.


Claudia zal tijdens Dance@Work deze workshop geven:
CREATING FOCUS THROUGH PHYSICAL PRESENCE

Simple actions as walking, standing, sitting and breathing. 
You do them daily: at work, at home, during our free time, anytime!

The way how we do them not only affect our physical wellbeing and inner focus, but also give out a distinct impression to others. During the workshop you will identify supportive and sabotaging physical habits and playfully recognize how they impact your physical presence. You get simple and effective tools that you can immediately use in the workplace as well as at home. Come prepared to experiment and enjoy yourself!

Workshop will be given in English.

Sophie VerdaasdonkComment