NIEUWJAARSBORREL DANCE @ WORK

https_%2F%2Fcdn.evbuc.com%2Fimages%2F38226658%2F190535879800%2F1%2Foriginal.png

DANCE TO THE PEOPLE ORGANISEERT TWEEDE NETWERKSESSIE VOOR DANSPROFESSIONALS

Werk jij als danser én trainer? Ontmoet je collega’s!

UTRECHT - Als dansprofessional werk je vaak alleen. Je collega's spreek je maar weinig. ZONDE! Daarom organiseren wij voor alle dansprofessionals die in het bedrijfsleven (willen) werken een nieuwjaarsborrel. Een goed moment om samen het jaar te starten en na te denken over hoe wij dans op de kaart gaan zetten om van 2018 een topjaar te maken. Tijdens deze tweede netwerkborrel van Dance @ Work gaan we namelijk ook brainstormen over de marketing van de conferentie Dance @ Work - en daarmee ons gezamenlijke vakgebied. LET'S WORK TOGETHER!

Netwerksessie Dance @ Work

Tijdens de eerste netwerkborrel bleek er veel enthousiasme voor de conferentie Dance @ Work en werden er veel leuke ideeën geopperd betreft de invulling van het programma. Hiervoor dank! Tijdens de nieuwjaarsborrel zullen we het programma presenteren. Vervolgens willen we met jullie brainstormen over welke pitch het beste werkt om managers ervan te overtuigen dat dansprofessionals meerwaarde kunnen leveren voor henzelf en hun teams. Dit is niet alleen waardevol voor ons, maar ook voor jou! Oefen je pitch en hoor van elkaar wat wel en niet succesvol is.

(p.s. was jij er de eerste keer niet bij? Dat geeft helemaal niets! Want hoe meer dansprofessionals, hoe beter!)

De netwerksessie voor danscoaches vindt plaats op woensdag 10 januari 2018 van 15.00 - 17.30 uur bij Studio Patricia in Utrecht. Kaarten kunnen gekocht worden via EventBrite en/of Facebook.

Sophie VerdaasdonkComment