Netwerkborrel Dance @ Work

DSC_0509.jpg

Dance to the People organiseert netwerksessie voor danscoaches

Werk jij als danser én trainer? Ontmoet je collega’s!

UTRECHT - Als danser werken binnen het bedrijfsleven... Dat is minder gek dan het klinkt! Daarom organiseert Dance to the People op 22 november in Utrecht een netwerksessie voor coaches en trainers met een dansachtergrond. Tijdens deze netwerkborrel kun je kennismaken met je collega’s en te weten komen hoe je een bijdrage kunt leveren aan de conferentie Dance @ Work. Met deze conferentie wil Dance to the People aan managers laten zien wat dans en dansers voor hen kunnen betekenen op het vlak van vitaliteit, persoonlijk leiderschap en teambuilding.

Netwerksessie Dance @ Work

De afgelopen maanden werden de initiatiefnemers van Dance @ Work vaak benaderd door enthousiaste trainers en coaches met dansachtergrond. Wat blijkt? Er zijn er veel meer dan je denkt! Om hen de kans te geven met elkaar kennis te maken en met de plannen voor de conferentie is besloten een netwerksessie te organiseren.

De netwerksessie voor danscoaches vindt plaats op 22 november van 15.00 - 17.00 uur bij Studio Patricia in Utrecht. Kaarten kunnen gekocht worden via EventBrite en/of Facebook.

Sophie VerdaasdonkComment