Middagprogramma

Het middagprogramma is een proeftuin. Jij krijgt de kans om meerdere kortere workshops te volgen tijdens drie workshoprondes. Zo kun je proeven van alle mogelijkheden rondom dans als werkvorm ter bevordering van talentmanagement op de werkvloer. Bovendien is dit je kans om beter kennis te maken met alle bekwame dansprofessionals tijdens vele netwerkmogelijkheden. Ook in het middagprogramma zijn de workshops verdeeld over drie types: Do, Dare en Deliver!

 

TIJDEN

13.15-14.00 Keynote

14.00-16.45 workshops

16.45-17.00 afsluiting

17.00-17.30 borrel

workshops

Do

Talent beweegt organisaties. Ontdek daarom de kracht van letterlijk bewegen op talent!

Dare

Krijg via dans en beweging bewustwording over het optimaal inzetten en ontwikkelen van talenten!

Deliver

Ontdek hoe dans ruimte geeft aan talenten in de cultuur van organisaties en teams. Laat je inspireren!

0.jpg

Do:
Zo behaal jij jouw doelen

Hoe kan dans en meer bewustzijn over je lichaam je helpen bij het bereiken van je doelen? Wat zijn ‘5-min movement tricks‘ die je overal kan toepassen om met volle energie de volgende meeting in te stappen? Ontdek het in deze workshop!

Karina 2-fb.jpg

Dare:
Alle remmen los

Weet jij wat je talenten zijn? En wat je daarmee wilt? Zet jouw talenten letterlijk in beweging en gooi jouw remmen los. Deze workshop is een speelse eye-opener over de toepasbaarheid van talenten in jouw werk en leven!

1990-2.jpg

Deliver:
Benut jullie verschillen

Teams barsten van het talent! Ontdek daarom in deze workshop hoe jij jouw talent en dat van je collega’s in kunt zetten om meer uit je team te halen. Benut de verschillen om de samenwerking juist te verrijken: op naar een talentvol team!

 
Samen2.png

Dare:
Beweeg, deel en shine

Deel jij jouw talenten? De centrale vraag van deze workshop. Niemand heeft er profijt van als jij jouw talent bij je houdt. Ook jij niet! Beweeg daarom samen met ons, geef jouw talenten de ruimte en maak ze zichtbaar!

Chantelle de Ruijter.jpg

Deliver:
talent voor beïnvloeden

Wil je ervaren hoe je met jouw lichaamstaal anderen beïnvloedt? Welke patronen in interactie er zijn en hoe je jouw lichaamstaal kunt inzetten in leiderschap en volgerschap? Mooi! Wij laten jou dat ervaren in deze workshop via dans en beweging.

 

Weet je nu al zeker dat je een workshop wilt volgen van deze toppers? Kom dan naar Dance@Work 2019 - én ontvang t/m 31 december 50% korting!